[CONTEST] SUPERB & CHEAP PSP ?! 8GB Handheld Console X6 10,000 Games from TOMTOP : Unboxing & Review



Thanks to TOMTOP !
Buy here:

Please set the quality to 720p or 1080p (HD) for better view.

Features:
Handheld Game Console: Support built-in 100 classic games, support downloading GBA/MD/NES GAME!
Pocket Size: 17 * 7.4 * 1.8cm, small enough to carry in your pocket, you can play anywhere and anytime.
Multifunctional: Can use as video player, music player, ebook reader and camera, more interesting than simple handheld console.
Large Screen Display: 4.3 inch screen with display scale of 16:9, let you enjoy the best visual experience
Power Supply: Built-in 850mAh high capacity lithium battery for ultra-long standby time and life battery

Specification:
Name: Handheld Video Game Console
Recommended Age: up of 3 ages
Screen: 4.3in
Camera: 1.3MP
Item size (game console): 17 * 7.4 * 1.8cm
Item weight (game console): 155g

Package Information:
Package size: 19.3 * 10 * 6.2cm / 7.8 * 4.0 * 2.5in
Package weight: 276g / 9.7oz

Package List:
1 * Handheld Game console
1 * 3.7V 850mAh Lithium Battery
1 * Earphone
1 * Charger
1 * English Instructions

SYARAT-SYARAT GIVEAWAY
————————————————-

1. Subscribe YouTube Channel: KamenSlasherz

2. Klik icon loceng di YouTube Channel KamenSlasherz
3. Like page Facebook: KamenSlasherz
4. Share apa-apa 5 video KamenSlasherz di Facebook dengan #PSPgiveawayKamenSlasherz . Pastikan post di set kepada PUBLIC.
5. Comment di video ini, ” Saya nak PSP Giveaway ni kerana…” dengan #PSPgiveawayKamenSlasherz. Letak nama Facebook yang digunakan di syarat nombor 1, 3 dan 4.

Giveaway ini terbuka kepada semua negara.
1 pemenang akan dipilih berdasarkan slogan yang paling kreatif dan penuhi semua syarat di atas.
Pemenang akan dapat 1 8GB Handheld Game Console.
Tarikh tutup adalah 28 February 2018.
Pemenang akan diumumkan di Page Facebook KamenSlasherz. Jika tidak dituntut dalam masa seminggu, pemenang baru akan dipilih.

GIVEAWAY TERMS
————————————

1. Subscribe YouTube Channel: KamenSlasherz

2. Click the bell icon on the YouTube Channel KamenSlasherz
3. Like page Facebook: KamenSlasherz
4. Share any 5 KamenSlasherz videos on Facebook with #PSPgiveawayKamenSlasherz. Make sure the post is set to PUBLIC.
5. Comment on this video, “I want to win PSP Giveaway because…” with #PSPgiveawayKamenSlasherz. Put the Facebook name used.

This giveaway is open to all countries.
1 winner will be selected based on the most creative slogan and meet all of the above requirements.
Winner will get a 8GB Handheld Game Console.
Closing date is February 28, 2018.
Winner will be announced at Facebook Page KamenSlasherz. If not claimed within a week, a new winner will be selected.

Thanks to:

for the music.

Nguồn: https://svabc.org/

Xem thêm bài viết khác: https://svabc.org/game/
[relatemaed_posts_by_tax title=”Xem thêm Bài Viết:”]

37 Comments

  • Buy here: https://goo.gl/1EJ28i

    SYARAT-SYARAT GIVEAWAY
    ————————————————-

    1. Subscribe YouTube Channel: KamenSlasherz
    https://www.youtube.com/kamenslasherz/
    2. Klik icon loceng di YouTube Channel KamenSlasherz
    3. Like page Facebook: KamenSlasherz https://www.facebook.com/kamenslasherz
    4. Share apa-apa 5 video KamenSlasherz di Facebook dengan #PSPgiveawayKamenSlasherz . Pastikan post di set kepada PUBLIC.
    5. Comment di video ini, " Saya nak PSP Giveaway ni kerana…" dengan #PSPgiveawayKamenSlasherz. Letak nama Facebook yang digunakan di syarat nombor 1, 3 dan 4.

    Giveaway ini terbuka kepada semua negara.
    1 pemenang akan dipilih berdasarkan slogan yang paling kreatif dan penuhi semua syarat di atas.
    Pemenang akan dapat 1 8GB Handheld Game Console.
    Tarikh tutup adalah 28 February 2018.
    Pemenang akan diumumkan di Page Facebook KamenSlasherz. Jika tidak dituntut dalam masa seminggu, pemenang baru akan dipilih.

    GIVEAWAY TERMS
    ————————————

    1. Subscribe YouTube Channel: KamenSlasherz
    https://www.youtube.com/kamenslasherz/
    2. Click the bell icon on the YouTube Channel KamenSlasherz
    3. Like page Facebook: KamenSlasherz https://www.facebook.com/kamenslasherz
    4. Share any 5 KamenSlasherz videos on Facebook with #PSPgiveawayKamenSlasherz. Make sure the post is set to PUBLIC.
    5. Comment on this video, "I want to win PSP Giveaway because…" with #PSPgiveawayKamenSlasherz. Put the Facebook name used.

    This giveaway is open to all countries.
    1 winner will be selected based on the most creative slogan and meet all of the above requirements.
    Winner will get a 8GB Handheld Game Console.
    Closing date is February 28, 2018.
    Winner will be announced at Facebook Page KamenSlasherz. If not claimed within a week, a new winner will be selected.

    KamenSlasherz
    Posted July 11, 2020
  • Untu, berapa tahun keatas bang

    BTS AND BLACPINK
    Posted July 11, 2020
  • Abang Kamen nipu babi setan

    shahida shahboddin
    Posted July 11, 2020
  • Saya nak menang giveway psp kerana saya nak kurangkan duit mak saya #PSPGIVEAWAYKAMENSLASHERZ

    Rosnizan Abd Rani
    Posted July 11, 2020
  • Abang unbox psp vita

    Naufal Aziq
    Posted July 11, 2020
  • Tu psp lah abang kamen

    Zabidi Khamis
    Posted July 11, 2020
  • Saya nak giveaway PSP kerana ia sangat hebat

    Nordin Hassan
    Posted July 11, 2020
  • Tahun 2020 baru tengok

    AFENDI AB RAHIM
    Posted July 11, 2020
  • can give me that psp

    AmmarHoodTV
    Posted July 11, 2020
  • X6 👍👍🤝👌👌👏 PSP2003

    20th Anniversary sunset DVD shamer PS2 PS3 TV DVD
    Posted July 11, 2020
  • abang kamen kenapa tak beli psp

    iliyas Razali
    Posted July 11, 2020
  • Wait the title in english but language you speak isnt english 😅 but still okay and nice review

    Z Store Enterprise
    Posted July 11, 2020
  • BE YOURSELF AND NEVER SURENDER
    😂😂😂😂siapa bosan suda sama ni perkataan like tak paksa

    Airis iris
    Posted July 11, 2020
  • Sapa nak barang fake bodoh sial babi

    Sri Saai
    Posted July 11, 2020
  • Bang call of duty ade ke game dia dalam tu

    adelia my adelia
    Posted July 11, 2020
  • Abang kamen tolong lah main game tekken pulak pleaseeee

    Ejen Rizwan fans
    Posted July 11, 2020
  • Abang kamen boleh bagi saya psp tak rumah says lampam 29 nombor rumah 21

    Mohd Faizal Muhamad
    Posted July 11, 2020
  • Bang macam mana nak letak vidio

    Sylvian Sylvian
    Posted July 11, 2020
  • harganya berapa

    Latifah Puspasari
    Posted July 11, 2020
  • Bagus tapi berapa harganya

    Riki Permana
    Posted July 11, 2020
  • Videonya bagus, salam dari Indonesia

    Mysterious . x . x .
    Posted July 11, 2020
  • Wat

    SkribbleMe Now
    Posted July 11, 2020
  • Sapa jual psp nak beli

    DARWISY OFFICIAL.__
    Posted July 11, 2020
  • Dulu saya ada mp5 sama juga geme die bayak abang kamen cuba main geme tekken tag tournemen

    norwati abdul wahab
    Posted July 11, 2020
  • nak tanya ni adek beradek ngan koroy tv cannel ke?

    Along Peja
    Posted July 11, 2020
  • saya nak menang psv ni kerana saya tidak ada

    Rie -
    Posted July 11, 2020
  • Oh link down thanks kamen

    mohraz man
    Posted July 11, 2020
  • Abg kamen boleh tak unboxing venom diabolos

    Intan Hanee
    Posted July 11, 2020
  • Kenapa abg kamen guna joystick dekat satu game sahaja ?

    Mohamad Aslam Fauzi
    Posted July 11, 2020
  • Berapa tu abang kamen

    Nor Aminah
    Posted July 11, 2020
  • Betul betul betul

    Muh. Yusuf
    Posted July 11, 2020
  • Abang kamin macam mana nak letak game

    uzair gaming free fire malaysia
    Posted July 11, 2020
  • Abang saya dah buat dah semua tu tapi tak dapat lagi dari 2018 sampai 2020 tak dapat lagi kenapa😭😭😭😭😭😭😭

    Adam Lutfy
    Posted July 11, 2020
  • Helgmer kau orang mana

    aldy yansiah
    Posted July 11, 2020
  • bang harga psp ni berape

    eliss shopee
    Posted July 11, 2020
  • Saya dah beli memang terbaik

    Norhayati Mohd Nor
    Posted July 11, 2020
  • Abang kamen beli kat mana

    Rosnida Nida
    Posted July 11, 2020

Leave a comment